Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kollektivets land

Vem är riktig poet?
Vilken kan sätta på sig den manteln själv?
Vilka tankar är de rätta
i guldstjärnornas och de röda bockarnas land?

Stick gärna upp
men inte för mycket
inte så det stör

Var lite lagom söt
lagom tuff
och lagom,
så där lagom
glad

Skratta inte
busa inte,
inte nu
inte förrän någon
säger okej

Gråt inte
var inte ledsen
inte nu
inte förrän någon
säger; nu

Någon
alltid
någon
annan




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-11 12:59



Bookmark and Share


  friheten
Fina tankar
2008-05-12

  Just Emotions
gillar denna skarpt!
2008-05-12

    Birgitta Wallgren
Kollektivet har både för- och nackdelar, man får försöka att gå sin egen väg också!
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
What! Den andemeningen
har jag nog missat, inte ens
förstått, konstigt, att jag
inte utvisats för gott...
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP