Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag valde dig inte, men behövde dig...kanske

 

Jag har återupptagit en

gammal "romans"

den tog mig på sängen

och jag

jag var inte

beredd

 

Förnuftet sa nej

men jag

sa ja

 

Du kom till mig och inte

tvärtom...

 

Jag behövde dig en stund

du ensam

skrämde

smärtan och

tankarna

på flykten

lät mig drömma

hjälpte mig för ett ögonblick

att glömma...

 

ett kortvarigt rus

väckte min lust

rusade mitt blod

och begäret efter en

otillåten kärlek vaknar

den som lovat

älska mig

tills döden

skiljer oss åt

 

snart är stunden över och

jag inser att vi

gjorde slut för

länge sen

 

jag är fri att gå

och

jag vill att...

 

jag vill inte...

att du följer med

eller

kommer tillbaka...

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-11 18:04



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vacker bild av en upplevelse som många av oss delar.
Det är då man måste vara ögonblickskänslig, för att gå vidare.
Åt rätt håll.
2008-05-12

  Elaine.S VIP
Definitivt avsked och redo för nytt liv....
2008-05-11

  Bjarne Nordbö
Den som inte vågar får sällan njuta.
2008-05-11

    Suz
Känner igen mig i den.
Med tiden kanske man minns de bra och inte det dåliga och ger det en chans igen.. Men upptäcker snabbt att naaajjj!!
2008-05-11

  JamesDean VIP
älskar den här formen med korta rader, stärker textens innebörd så oerhört enligt mig. skitbra skrivet! Mvh
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter