Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se och tänk efter, för 3 månader sen, såg allt annorlunda ut.... men ändå så lika...


SOmmarstaden



Där ligger hon
Staden
Sommarstaden
Där människor bor och lever

Med leende munnar på de flesta
Finns ändå brister, kärlek, pengar
Lycka, mat, hälsa, kraft, lust…
Där finns överflöd med
kärlek, pengar
Lycka, mat, hälsa, kraft, lust
Samt hat, dock kan man inte räkna in
Hatet som brister, eller bitterhet
Det finns aldrig ”brist” på sådant..

Skillnaden mellan vinterstaden är inte så stor
Snö, slask, grus, kyla… skiljer
På sommaren, damm, pollen och vackra människor
Men den riktigta skillnaden, är leenden
Leende sommarmänniskor som nyss var hopbitna
Snabbt gående med korta steg
Vinter dito, de som nyss såg i backen och bet ihop
Går nu lite lugnare, med mindre kläder och huvet högt
Sommaren…. Är härlig, ur många perspektiv.




Fri vers av LassO
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-12 15:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag håller med dig
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO