Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den renaste sanningen är den som kommer från hjärtat

 

 

 

du är så osäker
du säger att du inte vet om du kan älska
jag vill ta din hand
se djupt in i dina ögon blå
och säga dig mitt hjärtas ord
som du kan lita på

för jag kan känna att du kan älska
jag hör det i tonen av din röst
du är rädd för smärta, att bli sårad
men du behöver aldrig vara rädd så länge jag är här
för jag ska ta hand om dig
fånga dig om du faller
torka dina tårar
kyssa kärlek på dina läppar

men du har svårt att lita på mina ord
och det gör ont
men jag ska bevisa att du kan lita på mig
jag ska förtjäna din tillit
hur lång tid det än tar
men då säger du
att du vet inte mycket tid jag har
innan du blir för rädd och flyr

och dina ord ekar i natten
jag känner hur mörkret tätnar
luften blir så tung
det är jobbigt att andas
jag känner mig så otillräcklig
som en idiot
med världens största idiot som slår i mitt bröst
och jag känner en låga som är så svag
mitt hjärtas slag
börjar tystna
tyst.. så tyst

jag tänker på dig
mitt hjärtas lågor flammar upp
blir en stor stark brasa
och min blick
den vet vad den vill

eye of the tiger
never give up, never surrender

för vem vore jag
att kalla mig kärlekspoet
om jag gav upp något så underbart
som ditt hjärta

känner hur mitt hjärta börjar slå
för jag vet
att jag kommer aldrig att låta dig gå
jag ska finna vägen in till ditt hjärta
jag ska visa dig vad äkta kärlek är

så tro mina ord
en renare sanning
än mitt hjärtas sanning
finns inte

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2008-05-12 17:13



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Vad vacker den här är.....
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP