Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lär mig gå


Sövs

många många många
som passerar
processat
mig

som den urvridna trasan
och skam

På scenen
skam på scenen
bland alla andras roller

Fråga mig vad jag gör
och jag skall svara
att jag lär mig gå

Jag lär mig gå
somnar mitt på vägen
då och då











Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-12 19:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!
2008-05-12

  Матрёшa
javisst känns det så..Vacker beskrivning!! =)
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet