Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter



Magiska händer
är så himla långt ifrån
en garanti

för telefonkontakt

dagen efter









Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-28 15:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet