Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törst


Om den största dagen
är en dag av törst


är det här en stor dag






Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-16 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet