Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är jag som skriver slutet på sagorna



Jag är fortfarande här
Du kan inte spjärna emot i din spjälsäng
alls mycket längre
för jag vinner
jag är starkast

Jag är trött
men jag är het
och jag har
gott om tid
att drömma

Det är jag som skriver slutet på sagorna
det är jag som målar










Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-18 03:05



Bookmark and Share


    hbr
När jag läser den kan jag bara tänka på ett citat
\"Vem målar sin värld för att ha den i färger?\"

Bra tankar dock, man ska alltid vinna i slutändan i alla fall om man slåss mot sig själv.
2008-06-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vet inte riktigt vafd jag tycker om den här...
gillas, men oxå ganska scary.....
behöver läsas flera gånger om igen...
kb
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet