Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg till toaletten kan man uppfinna hjulet om och om igen




Att dejta
är liksom att
uppfinna sig själv

gång på gång

man kan bli en ny

en rolig
en spännande
en charmig
en snygg
kanske en smal
en vältränad


eller en välfungerande harmonisk med
båda fötterna på jorden
och en kappsäck full
med glada minnen
och en positiv inställning till lidande



det kan man tro
ända tills man ändå måste bajsa

















Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 20:13



Bookmark and Share


  sol
finaste dej :)
fan va du lossnar mer och mer
underbart!

nästa träff är 23:e
då du!!
2008-05-19

  Sofie Viktoria
Slutet fick mig att skratta högt! Trots humorn finns det ett djup i dina ord. Tack för god läsning!
2008-05-18

    *Zenobia*
haha tack för ett gott skratt! \"man kan inte bromsa i uppförsbacke\" :))
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet