Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att avlöna sin gränspolis


Tack någon!
som befriade den heliga vrede
som avlönar min
gränspolis






Fri vers av johanna.i.tornet
Läst 665 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 11:13



Bookmark and Share


  MinnaSofia
Så fint skrivet! Känner igen mig.....
2008-12-10

  Don Jorgé
Så fint skrivet. Eftertanken lyser igenom.
2008-08-24

  Per Rydberg
Jag läser och uppskattar din dikt! Det är en flödestext. Du följer en tanketråd, men gör det med ett såväl tydligt som vackert språk, och det känner jag mig som läsare tilltalad av. Sista versen tycker jag mest om; den är guldfylld poesi.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

johanna.i.tornet
johanna.i.tornet