Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsikter

En del åsikter
är som
superlim
de sätter sig fast

I värsta fall
ödelägger de ditt
liv

Ger dig en ensam
öken
att vandra i

Åsikter
bör vara
som
grässtrån
inte som
orubbliga

träd




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2008-05-12 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP