Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datanörd?

Ska bara sitta här
i
fem minuter till

Känner ni igen detta?

Ska bara...
som Alfons Åberg
säger

Fast jag tycker det är skoj
att sitta här
och
slösa tid

Det är bara det att tiden
accelererar vid en dator
och i morgon
har jag ögon
som en
blodhund

Äh
ska bara sitta här
i
fem minuter till




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-12 20:39



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja...hm...släktdrag?!!
2008-05-12

    eva m h
Ja det är lätt att fastna! :-)
2008-05-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Datanörd?
Datastörd?
Datarörd?
Nej dataförd
dataskörd!!!
Tidens melodi!
************
2008-05-12

  Bortklemad
5 minuter till..... känner igen det så väl ;) haha
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP