Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder i mitt inre




Min tanke flyger
visar bilder i mitt inre

där står du och lagar
mat i mitt kök

där står jag vid sidan
och hjälper till

du är inte här som en gäst
utan mer som en frände

en själsfrände som jag kan
trösta, stötta och bära

eller så kanske jag kan vila mitt
trötta hjärta mot ditt bröst

Min tanke flyger
visar bilder i mitt inre

där står du och jag
sida vid sida

tillsammans är vi hela
och nästan osårbara

världen utanför berör oss
men skadar oss inte

vi skapar dagen i all dess prakt
och natten som vi vill ha den


du

jag

frände

själsfrände


Min tanke flyger
högt ikväll

och bilderna finns kvar imorgon

sov gott!

Min vän...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-12 21:41



Bookmark and Share


  friheten
wow, vilken vacker dikt
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson