Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min personlighet - tyvärr

Det drar ihop sig till oväder
hoppar sig
fast jag
tar
inte in
stolarna
och borden

Det hopar sig,
snart blir jag jagad
av tusen
vargar
för att
jag
drar mig

både för
och i sängen

Jag vet att jag lyckas
på utsatt datum
står jag där
med ett
skrivet
dokument

Jag vet att jag lyckas varje gång
hinna
men min själ blir naggad i kanten
varje gång jag
drar mig för
att hinna
i tid

Varför lär jag mig
aldrig?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-12 22:19



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Grattis till fem läsvärda!
2008-05-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, när det inte gick
som man tänkt, när det
till i ögat blänkt, då man
tanken tänkt, nästa
gång, då är jag på
språng, så skall
den låta Din:
***SÅNG***
***********
2008-05-13

  jardan
Vilka jämförelser, härlig läsning.
2008-05-13

    Birgitta Wallgren
Bra liknelse, att behöva rusta sig för oväder! Men när det blir riktiga orkanvindar då förankrar du nog parasollen ;-)
2008-05-12

  thyra
Känner igen mig - min är lite så också :)
2008-05-12

  camillala
den här var mycket igenkännande
2008-05-12

  lilla t
ler lite, för att du antagligen skapar/presterar bäst under press?!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP