Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att beskriva den vackra ring som symboliserar det vackra ljus som lever inom mig, i min kärlek till Björn.


Förlovning

Det löper ett band av ljus
glädjens lekande dans
runt min panna
in i mitt minne
twistar blänker
löper vidare

Det sveper ett ljus kring mitt hjärta
hämtar blodets gyllene droppar
de knixar likt solens strålar
över skimret av vitaste månljus

Det löper ett band av ljus
hoppets stilla förtröstan
in i mitt sinne
att aldrig dö
Ljuset lindar sig tvinnar sig
hoppar svindlar blänker
ur mina ögon genom mitt hjärta
från sinne till sinne

Det löper ett band av ljus
ett löftets signum
har landat på mitt finger




Fri vers av BitterSweet
Läst 912 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-13 09:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den kärleks ringmärkta tvåsamheten väl beskriven...finsaker och vackerheter...ja...
2008-06-06

  Kalle.O
Vackert!
Grattis!!!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet