Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman....

Dimman smög sig tättare omkring mig,
så kall men ändå så varm

Gräset var fuktigt under mina bara fötter,
nästan äckligt blött...

Spindelväven bland en blommas kronblad
glittrade av fukten från dimman

Jag står där ett tag, andas in den friska doften
och njuter av synen...

Men inget varar för evigt...
Det gäller även den här gången

Dimman försvinner långsamt
och solen letar sig fram mellan träden

Några av solstrålarna träffar mig
och värmen stiger sakta i min kropp
jag bli glad igen....




Övriga genrer av Sikska
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-05-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska