Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommaren för några år sedan...



Det var en sommardag,

inte precis som denna


Visst solen sken,

men bakom molnen


Ja det var väl varmt

men på andra sidan jorden


Okej det regnade inte varje dag

och för det är jag glad!




Övriga genrer av Sikska
Läst 201 gånger
Publicerad 2008-05-13 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska