Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här hände för två år sedan.... hittade den i en gammal map så kan lika gärna skriva ner den.


Berg och dal bana

Då... var det äntligen dags
jag hade stått i kö i tre minuter
Till GrönaLunds största berg-och-dal bana
Visst, det var itne så länge
men för mig var det en evighet

Nu var det alltså äntligen dags
jag och min syster satte och i vagnen
och så bar det iväg!

Vi åkte upp och ner och upp igen
vi åkte hit och dit och tillbaka igen

Tillslut så var det över
och en sak vet jag säkert...
det gör jag aldrig igen!




Övriga genrer av Sikska
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 11:18



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
hahaha... tjusigt^^
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska