Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt...

När dagen går iväg
så kommer natten sakta och tyst

Som en mantel, eller ett täckte
lägger den sig över oss
Och sakta vaggar oss in i sömn

Vissa ljud dör ut
medans vissa väcks till liv

Vissa varelser somnar på natten,
medans andra vaknar till liv

Som en graciös dimma
flyger dem genom natten

Med en nogranhet bortom vårt förstånd
underviker dem alla faror

På natten är dem en kung
som vakar över sitt rike...
På natten är dem sig själva
utan någon över dem...

Men timmarna flyter förbi
och solen började stiga
Varelserna drog sig tillbaka
väntande... sovande
tills nästa natt




Övriga genrer av Sikska
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska