Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var nöjd med allt som livet ger...


Människan är en konstig figur

Torterar varandra...
Dödar varandra...
Slår varandra...

Ingen vet vårat nästa drag

Ska jag gå till höger eller till vänster?

Om jag gjorde det, vad skulle jag se?

Hur komme allt att utveckla sig?

Kommer jag levande tillbaka?

Kommer jag hel tillbaka?

Gjorde jag rätt val?

Så många frågor som avlöser varandra
Så många svar dolda i en mörk dimma

Ingen vill gå vidare
Ingen vill se det förbjudna

Vi har gränser av en anledning...
två faktiskt....

1. Att följa och respektera

2. Att ignorera och pasera

Människan är egen sinning,
ett hack ifrån galen...

Människan vill leka Gud
ha kontroll över liv och död

Skapa och förstöra, ge liv eller ta liv
bestämma hur man ska se ut
eller hur man inte ska se ut

Aldrig kan vi nöja oss med
att bara vara människor

Acceptera det Gud gav oss
värna om hans gåvor,
vara nöjda om det han gav oss

Den LILLA makt vi fick
krävde vi, utnyttjade vi
allt till vår egen vinning..




Övriga genrer av Sikska
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska