Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När längtan efter lugn och ro skapar dödliga tankar


Slutet var nära igår kväll

Jag lyfter på hakan
som sig bör i ledsna stunder

och
inget jag ser får min längtan tillbaka

Jag tänker bakåt
och plågas av svekens stunder

och
inget jag tänker på får min längtan tillbaka

Jag tänker på dig
i mina ensammaste stunder

och
inget med dig kan få min längtan tillbaka

Jag tänker framåt
på det som komma skall

och
ingen längtan visar sig




Fri vers av Flöde
Läst 321 gånger
Publicerad 2008-05-13 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde