Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lösa ord och funderingar...


Hunger

Mänskan matar
ensamheten
med livet själv
som föda




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-13 16:50



Bookmark and Share


  Jojo
det var träffsäkert

inget förtär livet så som ständig längtan efter MER
2008-05-15

    Maria Malm
Ja, detta var några tänkvärda rader..
2008-05-13

  Teresia Ridell
Hm klurigt och tänkvärt ! Kanske göder vi ofta det vi inte vill ha ?? (omedvetet förstås..)
2008-05-13

  Cris
mkt finurligt skrivet.
2008-05-13

    © Birgitta Wäppling VIP
Underfundigt och finurligt ligger textens innebörd där, för läsarens tolkning.
Snyggt!
2008-05-13

  Maria T
Ja, så här kan man också tänka
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö