Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

ju mer


du förlorar dig


i någon annan


desto svårare får du


att hitta tillbaka


till dig själv

 

*




Fri vers av Freeman
Läst 698 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-05-13 19:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra skrivet och väldigt sant :)
Anna-Karin
2008-09-19

  Sunlight
insiktsfull och njutbar läsning. Självklart bokmärke!
2008-08-26

  Bibbi VIP
Mycket tankeväckande!
Stämmer med erfarenheten.
Applåd!
2008-07-31

    LadyFool
så sant som sagt!
2008-07-07

  Angeldust
vet... har märkt det /kram Tinny
2008-07-04

  Yvonne
Helt visst och sant.
2008-06-21

  glittertindra
ja.. det är precis så det är... väl uttryckt detta...
2008-06-13

  Filippovna
Åh..Fullträff, igen.
Du gör det om o om igen..
Fantastiskt
2008-05-30

    ej medlem längre
Målar du också?
2008-05-29

  livsdans
\"den som älskar måste veta hur man förlorar sig själv och sedan hittar tillbaka till sig själv igen\"...orden kommer från Paulo Coelho och hans bok \"Vid floden piedra satte jag mig ned och grät\"...ville ge dessa till dig!
2008-05-22

  Матрёшa
SANT, så rysligt sant
2008-05-21

  Dude
Mycket tänkvärda ord. Kanon
2008-05-20

  devilsangel
Till viss del sant...men jag tror också man kan hitta hem genom någon annan....fint skrivet!
2008-05-15

  Spir@
Underbart tänkvärda ord =)
2008-05-14

  friheten
Väldig fina ord och tänkvärd.
2008-05-14

  Jeanette
Det var nog det mest sanna jag kunnat hitta här på evigheter!
*bokmärks*
Jag önskar jag visste det tidigare, innan jag fölorade mig i någon annan!
2008-05-14

    eva m h
Det är nog sant!
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Det kan vara en befrielse.
2008-05-14

  aol
så sant bokmärke
2008-05-13

    sunnanvind
Mmm.så är det nog, men har man tur så kan det oxå vara den man är förlorad i,som gör att man äntligen hittar sig själv...
2008-05-13

    Brell
ja ack så många gånger man gått den långa vägen tillbaka...

Otroligt bra skrivet, tyvärr var varje ord i den sann.
2008-05-13

  Ilona _L
Så sant, så sant...ändå är man där gång på gång! ;-)
Bra skrivet!!
2008-05-13

  livsdans
Ja...men vägen tillbaka ger också kunskap om själens egna vilja!
2008-05-13

    ~maria~
fy va bra skrivet!!otroligt bra skrivet vännen!men måste erkänna att när jag är kär så är jag totalt försvunnen haha
2008-05-13

    Klöver knekt
klockrent! så är det!

Snyggt och enkelt och sant på alla vis
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman