Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också

Man ska inte bara söka i livet
man ska också se.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant..man väljer vart man vilar sin blick.
2008-05-15

  MammaMia
Ursäkta, men fan så svårt........ Bra korta dikter du skriver
2008-05-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det stanna till
ifall någon vill...
Att just, en själv se!
Du , en mycket god idé!
********************
2008-05-13

    Birgitta Wallgren
Ja, absolut!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP