Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en dag med hjärnstress in i benmärgen


Utnötta

utnötta kantstötta urtrötta
människorna som går på knäna
tysta tillknäppta
stackars folk som måste tjäna

mammon den stora pengaguden

asensamma stackare som är tiggare och tackare
vad är det vi vill förtjäna

mera utarbetade producenter
för att fånga in enorma vinster på alla konsumenter

utdragande dagar
den vinstgivande tiden som alla jagar
men ni kommer aldrig fram
för den dör
hör ni det livet dör fast ni har omoraliskt mättade magar




Fri vers av GaiaKaja
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 20:31



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En härlig text.
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja