Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger upp nu tror jag

Om ingenting hade krossats

under ögon hårda som sten
under händer kalla som is
under fötter tunga som hus
och tankar torra som luft

skulle du och jag
fortfarande vara kvar,

men nu när allt ändå
redan är dött,

är varje handling
jag kan pressa fram
ur fingertopparna

(som legat i koma
i nästan ett år)

totalt jävla meningslös.




Fri vers av Tymin
Läst 662 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 21:48



Bookmark and Share


  fågel grå
Så jättebra !
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin