Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppgemenskap?

Det alla vet
men inte säger

Det alla säger
men inte riktigt
vet

Så fungerar
så kallad
gruppgemenskap




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-13 22:12



Bookmark and Share


  thyra
Så kallad gruppgemenskap! Du skriver så kallad, innebär det då att gruppgemenskapen inte är hel och sann? Din text gav både tankar och frågor :) Tack!
2008-05-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ibland är det i
gemenskapen
som att gå i
en labyrint!
En del vet mycket
en del lite, en del
vet ingenting... Ändå
förväntas att alla
skall förstå allt...
Igen utmärkt beskrivet
hur ett förhållande kan
bli och vara!
2008-05-13

  anits VIP
Ja i många sammanhang
är det så
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP