Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan om dig.

Ingen kan få mig på fall
så som du kan,
Tanken på dig
ger mig gåshud,
Känslan av din närvaro
är som fjärilar
i min mage,
Du smeker min hud
på rosa fluffiga moln,
Våra läppar möts
där tiden står still
och havet möter himmlen.




Fri vers av Haugen
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-13 23:42



Bookmark and Share


  Frågetecken?
Fin!
Lite töntig med de rosa molnen
men det får mig bara att le mer:)
2008-05-20

  Lyckohäxan Enediel
Aaaah så sött! =)
2008-05-16

  mare VIP
..fint om kärlek..
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen