Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vart tar själarna vägen alla är ju som sagt i sin tro


bortom varandet

När jag var liten var alla där
idag är dom små änglar,

jag ser dom inte men
jag vet att dom finns

så någonstans bortom
står han där vägvisaren...




Fri vers av aol
Läst 711 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-05-14 11:54



Bookmark and Share


  louisegirl
Så nära, känslosamt och fint
2015-07-14

  * Ammi *
så fint!
javisst finns dom där ..
2008-08-17

  Nasrin
tänkvärd, vackert !!!!
2008-08-11

  Göran P Rödholm
En gnistrande enkelhet. Ruggigt fin text.
2008-08-10

  Bibbi VIP
Underbara ord.
2008-07-31

  charlotte hedendahl
Tänkvärd, vacker och full av förtröstan!
2008-07-16

  papessa
underbart att veta att dom finns
2008-06-20

    Pivvi
den här gav både leenden och funderingar...
2008-05-27

  Karin Rosberg
Full av förtröstan!! Fin...
2008-05-24

  Connie
Texten ger tröst åt mitt sökande hjärta!
2008-05-18

  Lejonhjärtas poesi
Tänkvärda ord som ger fin mening i din vackra poesi, härligt!
2008-05-17

  Erik L
Fin text och jag gillar det något gåtfulla i avslutningen. Det där med vägvisaren var en öppen avslutning som jag uppskattade.
2008-05-16

  genni VIP
går vi igenom tunneln....så känner vi värmen och ser ljuset....
2008-05-15

    Bodil Sandberg
Vilka jättefina rader aol..bortom varandet..ja vissa saker bara vet man..tröstesamt och underbart vackert skrivet min vän!!!!
2008-05-15

  Maria T
Jag kom omedelbart att tänka på
Ängla, Max och Saga
Jag vet att dom finns.
En mycket varm liten dikt
fylld av kärlek
2008-05-14

  Inkarasilas
Ja där bortom, någonstans och visar vägen, ja finstämt.
2008-05-14

    Lindizz
Mycket vacker.
2008-05-14

  Patrick K
enkelt lättsamt, men dock så vackert!
2008-05-14

  Maria Zena Viklund
absolut!
2008-05-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det tror jag med
och det känns bra
att tro det.
Fint skrivet
2008-05-14

  mare VIP
så vackert !
2008-05-14

  devilsangel
Härlig text!
2008-05-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart varmt och fint... Vacker tanke, min vän/B
2008-05-14

  Carola Zettergren
Jättefint poetat!!!
2008-05-14

  Dessie 35
får mig att rysa ,,,så himmla fint....kram
2008-05-14

    © Birgitta Wäppling VIP
Lyser av förtröstan och hopp. Kanske finns de där, våra nära och kära som lämnat oss, och tänker på oss från sin tillvaro ovan molnen...?
2008-05-14

    Maria Malm
Enkla ord om det stora mysteriet.
2008-05-14

  Mats Henricson
Finstämt från en Stor Människovän.....
2008-05-14

  friheten
Tänkvärd
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol