Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötmandel




När skalet knäcks

hittar man det man söker

den söta kärnan

dess inre skönhet




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson