Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

 

Papper vibrerar
till rösten av poesi
i ditt blottande

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 07:06



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Häftig denna
2008-05-16

  Daniel_78 VIP
:)
2008-05-15

  Roger VIP
Får en känsla av att betrakta en scen
att stå ute i svarta natten och titta in
på gyllenljus och värme.
2008-05-15

  Per Rydberg
Finstämd, darrande dikt.
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H