Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

08:37 Minnenas television

Jag kan inte få den där
bilden ur mina tankar

Ditt ansikte syns inte
men om jag såg det
så vet jag att

Dina ögon skulle
vara fulla av
åtrå och skratt

Bara för mig




Fri vers av Roger VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-15 08:59



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Etsad på näthinnan, läcker bildgivelse här.
2008-05-19

    Erika H
Mm... så snyggt... så jäkla smekande skrivet. Blir alldeles varm när jag läser. Bilden må vara suddig men känslan finns... och den är så stark.
Minnenas television... hur bra som helst.

Vackert Roger...
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP