Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

vagga mig
i dina armar

låt mig sjunka ner
i min sanning
låt mig lapa ljus
i din milda skugga

låt mig gå utanför
tiden
och bara vila
i din famn

en lånad stund
av kärlek
kanske ingen märker
att den fanns




Fri vers av Leva Livet
Läst 492 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-15 09:22



Bookmark and Share


  fågel grå
En underbar
känsla.
2008-08-03

  LassO
tjusigt
2008-05-20

    ej medlem längre
Kraam, vännen!
Och jag applåderar. Vackert!
2008-05-15

    Bodil Sandberg
Å vilka fina rader..mjuka vackra..kärleksvarma..applåder!!!!
2008-05-15

  friheten
Vet inte vad jag ska skriva. Den är sååååååå fin
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet