Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig, lämna mig aldrig


dina läppar ljuger

Vackra mjuka läppar

lever som dom gör

ljuger och förför

Fina kraftfulla händer

slår som de bör

smeker och berör




Fri vers av romani_rose
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romani_rose
romani_rose