Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde reklam om detta på radion.


Fetta kan kvetta



Senaste nytt i ”allmännyttan”

D v s den nytta som är allmänn

Inte de allmännas nytta


Om du är fett, men inte lever fett

Så kan du nu låna, för att bli av med fett

Var du med, du får en finansiering på

Fettsugningen, ”som säkerhet”???

Kanske tvingas du ta tillbaks fettet

Om du inte kan betala


För er med fetta

Låna fett, bli smal




Fri vers av LassO
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 19:17



Bookmark and Share


    *Zenobia*
behöver du fett? hur mycket vill du låna? jag har några extra kilon över som jag inte behöver just nu....lånen baseras väl på hur många kilon man kan bidra med? :)
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO