Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe gillar o göra dikter med hjälp av låt texter, lr iaf titlar ^^


The Ultimate Showdown of my heart!

It can be described
in many ways,
To me,
It couldn\'t be easier.
To keep my heart,
inside of me,
when it wanna jump,
to hold you,
for the rest of it\'s life.
The Ultimate Showdown.




Fri vers av Haugen
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-15 19:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket sant och mycket väl beskrivet!
2008-05-17

  PO Ottosson
Vackra ord som vanligt..... Helt sant.
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen