Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..en brandmans funderingar..

 

så tar vi då vår otympliga brandslang

att hantera

vidare en dag till 

vid fyllt tryck 16 bar

är den fullständigt oregerlig

tar kommmandot

allt enligt skaparens plan 

vi kan inget annat göra

ordningen kräver att vi släcker bränder

 




Fri vers av micke marin
Läst 461 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-15 20:24



Bookmark and Share


  Jojo
den här dikten får mig att le
2009-04-17

  Blåbäret
och ordningen skall man inte trotsa...
2009-01-26

  korpfjäder
*ler*
de där små slangarna ja....
2008-10-14

  aol
ja s är det
2008-09-07

  Lena Krantz VIP
Håller med Lili....den har var ju sketabra!
2008-05-16

  charlotte hedendahl
Bra och sakligt formulerade rader!
2008-05-16

  Lyckohäxan Enediel
Bra nerplitade funderingar det här :)
2008-05-15

  korpfjäder
Oh ja! Ordningen! Den ordningen! Brandslangar och lust och sånt.
Mm. Jag vet nog vad det kräver av oss människor. Himla bra text det där!
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin