Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte...

Om inte något fanns
och inte något var.
Så ödsligt svart och tomt ?
Nej inget fanns väl kvar.

Då fanns ej heller intet och inte
heller mörker.
Då fanns ej sorg och död
och inte heller nöd.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 21:14



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Kloka ord från en klok man!

Och...det är INTE kommentarerna som gör poeten=)
2008-05-15

  Havsbris
Och, inte du heller
eller alla de frågor
utan svar...

det skulle vara kaos
eller ljuset... vem vet?
Inte jag och inte någon
vill inte veta också...;o)

har du gått tillbaka till
din frågor ålder? ahhahah
ja, men slutar aldrig fråga
vilken som helst ålder har...
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP