Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrahundraåttio

 

Det är det där talet.

Som kommer förändra allt.

Ett liv ur balans.

Längtan.

Ångest.

 

Känslan inga tusen ord kan förklara.

 

 

 

 

Tjugosextusentvåhundraåttio = noll

 

Som ingenting

 

 

 

 

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 21:59



Bookmark and Share


  RiJoKu
Oj. Du lyckas verkligen skriva en dikt som är näst intill otalkbar.
Herregud vad fantasin kan göra, alla de ord man säger som inte betyder något kan lika väl vara noll, men egentligen känns den annorlunda. Jag får känslan av en lottovinst. Kanske i livets lotteri?
2008-05-25

  Svante
Nu förstår jag inte, men nyfiken blir jag iafall.
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel