Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kallas krossad spegel


sötnos..

En spegel, med kristallklart spegelglas,
med guldram och hemliga ögonblicksminnen.

Liggandes på golvet, tusentals bitar
och ramen nu ensamt tom,
när du slängde den i väggen älskling.

Krossad spegel, där ligger kärleken i spillror,
klarar du av att limma ihop den,
så att den blir lika vacker och kristallklar igen?




Fri vers av rabbitheart
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-04-25 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart