Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur det kan vara, är och hur det inte skall förbli


I morgon är en annan dag, säger vi

Att sova har blivit en hobby
liksom att fly i det virtuella
Verkligheten hålls på avstånd
inga sanna tankar erkänns


Utanför skiner en strålande sol som värmer


Skapandets krafter lurar och
gömmer sig i långt därinne
Kliande släpar kreativiteten sig
och skapar spår i tankegruset


Utanför har eftermiddagen kommit med kylig slöja


Försoffad med stela leder
hittar hon undanflykterna
Den enklaste delen
blir oöverstigligt hinder


Utanför är det kväll och alla barnen sover


Vännernas sällsynta eko och o-vännernas
närvaro retar det ensamma sinnet
Bara de egna andetagen
skapar imman i sällskapsglasen

och
Utanför kväljer natten sitt sura mörker










Fri vers av Flöde
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-15 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde