Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlek



Flickan fick

Njutånger…. Han svek, Harmånger

Hamnade i Liden.. rena Ruskträsket

Det kändes som hela Rusksele

Hängde som ett Taberg, över axlarna

Rena Mörkret, innan Njupeskärsfallen…

LÅNGT till Ljusdal, och än bara Färila




Fri vers av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 00:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Den fick du till bra
kul läsning
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO