Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kallas ingenting, bara flyende fantasi


blunda för tårarna

alla är blinda,
men du vill ändå att de ska se dig för den du är

ord som blandades med regnet,
blod som rinner utmed mina
fingertoppar, droppar ner på marken
och färgar det ofärgade regnet rött

egentligen borde jag behandlas som luft,
men isåfall skulle väl alla sluta andas,
för ingen vill väl kännas vid mig

blunda! blunda!
verkligheten kan förvandlas till fantasi
och det är upp till dig om du vill fly




Fri vers av rabbitheart
Läst 226 gånger
Publicerad 2004-04-25 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart