Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man om...


Gråt ?

Vad gör man när man känner gråten,
bakom ögonen
i ögonen
i halsen
i hjärtat
i bröstet ?
Man behöver gråta,
men det går inte.
Tårarna går inte att släppa ut,
glittret har fastnat i hjärtat.
Jag vill visa glittret men det har fastnat,
för längesen,
fast i kroppen
fast i själen.

Där det föralltid finns,
tårarna,
som ett ständigt minne.
Minnet av kärleken
jag en gång kände.

Nostalgin är överväldigande,
den kastar sig över mig,
beordrar mig att gråta.
Men det går inte,
det har aldrig gått,
och det kommer inte att gå.

Detta får jag leva med,
glittret i själen.
Skärvor av tårarna som aldrig kom ut.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-16 11:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Man kan gråta utan tårar.
Hjärtat gråter.
Jag brukar låta en \"stum vädjan\" stiga uppåt till min himmelske Far. Han finns alltid till hands...hör och ser mig.
Applåd!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel