Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ökentorka



saknad
tomrum och nattsvart eko
hela själen är fylld av vakuum

längtan som aldrig blir sedd
önskan som aldrig blir uppfylld
och ropet efter närhet som ingen hör

varje sekund
minut
och timme
samlas i stora högar
åren blir mitt liv
och jag torr




Fri vers av danshäxan
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan