Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverpilen

 .

Sent, väldigt sent

rusar ner för trapporna

Yes, hann med sista

kliver på

 

Då, då som först

ser mig omkring

Nej, inte bra

av vill av

 

dödskallar grinar

öppna sår, likmaskar

knivar i kött, tarmar utanför

krossade kroppar

 

 

dunk dunk dunk dunk dunk

förbi allt

 

 

Tidigt, mycket tidigt

ryck tåg stannar

rus murad utgång

Aj, intets Kymlinge

kliver av livet 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-16 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=980292

2010-04-18

  Quasimodo
Ett spöktåg genom dödens rike, eller är det bara tidigt på morgonen !?
2008-07-13

    huldran
Visst skulle man vilja kliva av ibland
2008-05-18

  micke marin
Ingen trevlig resa det där inte. Men texten förmedlade illamående på ett bra sätt.
2008-05-16

  Carola Zettergren
Urk det känns inte så bra det här!!!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP