Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek gör alltid ont


efter tio glas för mycket suger världen ännu mer

det är morgon
och hon vaknar av ljudet av
mobilen ett sms från dig hon
ler en kort stund innan hon känner
smärtan i bröstet alla pilar i hjärtat
explosionen i hjärnan kniven i magen

det kan inte vara sant
det kan för fan inte vara sant

hon ringer dig på
mobilen och du svarar med
en halvhes röst innan hon börjar
skrika och fråga vad fan du menar
men du bara säger att det är slut nu
innan det hörs ett klick i telefonen

hon sitter där med
en tom blick och ett tomt hjärta
undrar hur det kunde bli så här
kastar saker omkring sig dunkar
huvudet i väggen men likt förbannat
kommer hon inte på svaret på alla
frågor som cirkulerar runt i sitt huvud

det är fredag kväll och
hon dränker sina sorger
med alkohol men efter tio
glas för mycket suger världen
ännu mer och hon går hem med
barens fulaste kille och har sex
bara för att hon vill ha sex vaknar

tidigt på morgonen
med mascaran under ögonen
undrar var fan hon är knullar
lite till innan hon vinglar hem
fortfarande full
undrar vart fan du är




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-16 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT