Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna gång en parad om Känslor.....


ORD (18)

Nervositet
kan ställa till det
och alla vet
att man kan bli het

Timiditet
hämmar ofta många
kan ej chansen fånga
hopplöst de får stångas

Aggression
Man tar till kraftton
kan skapa alienation
eller farlig situation


Inlevelse
ofta en ansträngning
kan ge ökad andhämtning
inte gjort i en handvändning

Kylighet
kan skapa frostigt läge
men bra när det står och väger
man tänker på vad man säger

Sensibilitet
kan skapa trygghet
och ge vänlighet
men också bekvämlighet

Grymhet
den värsta av dem alla
starka de stå
söndrade de falla
vill dem gå på

Grinighet
ibland med viss rätt
men annars inte lätt
man kan av den bli anfrätt

Lusta
Den Skönaste av dem
vill Alltid ha den
avtar med åren

Kärlek
den eviga och renaste
den håller oss förenade
i ett okrossbart kitt
ska bara hitta \"mitt\"........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-16 21:14



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo mats fortsätt så
2008-05-16

  lilla t
men fy så dumt! du skrev om KÄRLEK och det missa mitt sköna öga. SRY!
2008-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES MAN!
GIV IT A GO!
GOOD LUCK AND
****CHEERIO****
****************
2008-05-16

  lilla t
Vad du kan! Kärlek då? va? hehe
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska