Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På taniga ben

 

 

-Mamma, åk inte!

 

-Jo, kära älskade

 

Jag ser dig springa

på taniga ben

 

men du förstår

avsked

ristar sten

 

men det mjuka

under hud ser

det eviga

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-16 23:07



Bookmark and Share


  korpfjäder
Den smärtsamma insikten i avskedet. Åh vad jag gillar denna text!
2008-05-20

  Quasimodo
Avsked som ristar i sten, talande och sorgligt för detta !!!
2008-05-20

  RogerIvan
Denna satte sig i hjärtat. Hårt.
Min bild är.
Om man själv upplevt smärta i barndomen och fått leva med den. Trodde den skulle växa bort. Men den växer fast. Med den egna insikten så gör det så fruktansvärt ont i en själv att se ett barn ta skada utan att man kan förhindra det.
2008-05-18

    huldran
Helt underbar,tack
Linda
2008-05-18

    Birgitta Wallgren
Oj, vad den berör. Gör ont i modershjärtat.
2008-05-17

  Åsa Gustavsson VIP
Ja, detta springande för att slippa avsked. Det formar oss.
2008-05-17

  Carola Zettergren
Oändligt fint!!!!
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP