Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, låt oss




Kom, sitt på mitt ansikte
Låt mig sila hårstråna mellan mina tänder
och tungan spela

Kom, sitt på min snopp
Låt mig tränga in i dig med hela min prakt
och händerna famla

Kom, kom, kom
Låt oss ta av kläderna först
innan fysen börjar




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-05-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson